Personal training
Wat is jouw doel?

Is jouw doel afvallen? meer energie? fitter worden? of meer bewegen?

Maar wil je niet gebonden zijn aan vaste tijden, heb je die stok achter de deur nodig om te gaan, zoek je een omgeving waar je je prettig voelt en bij iemand die jouw doelen kent en je hierbij begeleidt door middel van Personal Training & Leefstijlcoaching? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn personal trainingen vinden buiten in de bosrijke omgeving van Overloon, Venray of De Rips plaats. Op deze schitterende natuurlijke locaties ervaar je een rustige en ontspannen sfeer. Een heerlijke plek om te trainen op conditie, kracht en coördinatie. Tijdens de training hebben we tijd om jouw doel(en) te bespreken en coach ik op leefstijl en vitaliteit en geef ik tips en advies. Je ontvangt na aankoop van een pakket een gratis maaltijdplan en handige werkbladen die je helpen een gezonde leefstijl te integreren in je leven.

Ook zijn er mogelijkheden voor personal training voor het bedrijf. Hoe mooi is het om als werkgever te investeren in de vitaliteit van je jezelf en je personeel en daarmee je bedrijf op de kaart te zetten als vitaal, gezond en innovatief.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bekijk dan onderaan deze pagina het soort pakketten waar je uit zou willen kiezen en vraag een vrijblijvende kennismaking aan. 

Swipe naar rechts voor alle pakketten Personal Training!

Neem contact op

Meer info?