Personal training
sterker, fitter en slanker in je vel!

Wat mijn personal training bijzonder maakt van alle andere zijn;

  • de trainingen in de natuur
  • de trainingen bij jouw thuis
  • de trainingen op het bedrijf

maar ook;

  • de fijne combinatie van personal training en leefstijladvies
  • leuke afwisselende trainingen voor conditie, kracht, flexibiliteit en mobiliteit 
  • de training wanneer het jou uitkomt

Trainen in de natuur

Tijdens de trainingen buiten geniet je van alle natuurlijke elementen om je heen, het hele jaar door. Je schakelt letterlijk even af van de waan van de dag, geen beeldscherm, geen telefoon, geen muren om je heen, alleen jij in de natuur. Wanneer je een ree op het bospad ziet staan tijdens de hardloopronde of de zon door het bladerdak ziet schijnen tijdens de core-training op de mat kijkend naar de lucht gaat er een gevoel van dankbaarheid door je heen. Voor mijn klanten en mezelf is het trainen in de natuur een vorm van ontspanning en inspanning tegelijk. 

Trainen bij jouw thuis

Ik als moeder van drie kinderen en een eigen bedrijf snap hoe lastig het is om je sportmomenten te pakken. Je drukke agenda laat het gewoon niet makkelijk toe. Daarom bied ik de ruimte om de training naar jou te laten komen! Hoe fijn zou het zijn als jij tussen het werken door wanneer de kinderen op school zijn je sportmoment kan pakken! Je hoeft niet weg van huis of jezelf er toe te zetten om te gaan, de training komt naar jou toe! 

Trainen op het werk

Tijdens het werken is het belangrijk om regelmatig te ontspannen. Even afschakelen en connectie maken met jezelf om je daarna weer met goede focus op het werk te kunnen richten. Een uur personal training is een mooie vorm van ontspanning, je brengt je lichaam in beweging, zet je spijsvertering aan, zorgt voor een diepere ademhaling en traint je lichaam, iets wat tijdens stressvolle perioden juist belangrijk is. Ben jij het bedrijf dat vitaliteit op de werkvloer brengt met een personal training voor jezelf of samen met collega’s!?

Voor we starten met de trainingen hebben we een intakegesprek zodat ik precies weet wat je doelen zijn om hier een gepast trainingsprogramma op te maken. Ook neem ik de verschillende elementen rondom leefstijl mee om je doel sneller te laten slagen. 

Zie jij jezelf al over een paar weken sterker, fitter en slanker!?

Scroll verder naar beneden voor het aanbod in de diverse pakketten.


*Voor personal training bij jouw thuis of op het bedrijf vraag ik een km vergoeding van € 0,23 cent per km.

Meer info?