Joyce van der Vorst
Even voorstellen

Als gecertificeerd Leefstijl en Vitaliteitscoach en Trainingsinstructeur maar ook als mezelf die in het leven op zoek was naar handvaten voor een gezonde leefstijl waarin beweging, voeding en ontspanning goed te combineren zijn met het drukke leven voelt het als mijn missie om andere te inspireren en te begeleiden naar een soortgelijke gezonde leefstijl die in hun leven past.

Als moeder van drie kinderen en een eigen bedrijf weet ik een gezonde leefstijl voortaan goed te combineren, er is ruimte om te sporten, gezond te eten, te onstpannen en te genieten! Mijn leven is in balans! Ik vind het belangrijk om mij als persoon goed te voelen en er goed uit te zien, ik voel mij er krachtig en zelfverzekerd door en dat heb ik nodig om mezelf te kunnen zijn in deze maatschappij. 

Ik inspireer jou graag met mijn gezonde leefstijl op mijn social media, bezoek FaceBook & Instagram.

Post-HBO intergraal Leefstijl & Vitaliteitcoach

Gecertificeerd instructrice Les Mills BODYPUMP - BODYBALANCE - GRIT

Certificaat: Invloed van hormonen op vitaliteit 

 • Monique
  In Joyce hoopte ik de motivator te vinden die ik zocht na 2 zwangerschappen...een veranderd lijf, een mindere conditie, weinig tijd voor mezelf om te sporten en een voedingspatroon voor verbetering vatbaar. Met leuke afwisselende trainingen gespitst op wat je wél kunt en haar fijne persoonlijkheid is bij mij de kettingreactie terug naar een gezonder lijf gestart. In maar drie maanden heel wat spieren en kracht meer, kilo's minder én zonder rugklachten mijn eerste 5 km gerend. Super blij en dankbaar dat we deze kickstart samen hebben gedaan!
 • Silvia
  Heerlijk om dinsdagochtend te gaan sporten en dat daarna de dag nog moet beginnen! Joyce geeft ontzettend fijn de groepsles met swingende muziek en genoeg variatie en geeft je nog persoonlijke tips waar nodig.
 • Anna
  Na wat kilo’s te zijn aangekomen vond ik dat er iets moest veranderen nu, en wat ben ik hier mee geholpen, niet alleen de stok achter de deur maar ik ging automatisch ook erg opletten wat ik at en heb de koekjes en ongezonde vervangen door gezonde dingen en geleidelijk aan gaf de weegschaal elke keer iets minder aan zodat mijn kleding weer lekker zat en mijn geluksgevoel weer wat terug kwam. Ik ga zeker door maar ga nu de groepslessen doen want die stok achter de deur heb ik toch echt nodig heb ik gemerkt, super bedankt Joyce, je was echt mijn redding.
 • Karin
  Joyce geeft ontzettend enthousiast les waardoor je je lekker voelt en gemotiveerd word om net iets meer te doen als wat je denkt te kunnen. Heerlijk om les te krijgen van Joyce! 
 • Wendy
  Ik was helemaal niet van het sporten. Ook ivm overgewicht had ik zelfs al last van lopen. Na mijn maagverkleining moest ik wel iets gaan doen. Lopen deed ik alweer veel maar mijn lichaam had meer nodig om betere vormen te krijgen. Joyce begon met de total body workout in Overloon, daar had ik wel interesse in. Ik ben zo blij dat ik ben gegaan! Dat was mijn keerpunt. Nu kijk ik uit naar iedere les.
 • Cindy
  Jaren geleden sportte ik veel in Arnhem, Bodypump, Attack, Grid... door de verhuizing van Arnhem naar Overloon kwam het sporten in een slop... weinig goede sportscholen in de buurt vond ik (of ik moest naar Mill)... jaren een beetje "aangerommeld". Jaartje yoga gedaan. Dat was fijn. Ik mistte echter de uitdaging, het gevoel dat je iets hebt gedaan, het gevoel van ontzettende spierpijn hebben...  Toen kwam de Total Body Workout! Ontzettend leuk, heerlijk om weer op die manier bezig te zijn. Weer het gevoel te hebben van yes... En oh... die spieren heb ik ook nog. Als het werk het toe laat, geniet ik van dat uurtje in de ochtend. Ik kan overigens niet wachten tot er gestart wordt met de bodypump! Op naar nog meer fitheid!
 • Anke            
  Joyce verdient absoluut 5 review-sterren vanwege haar enthousiasme en fijne aanpak tijdens de groepslessen. Haar passie voor fitness en gezondheid is voelbaar vanaf het moment dat je binnenstapt. Met een glimlach op haar gezicht begroet ze iedereen hartelijk en moedigt ze ons aan om het beste uit onszelf te halen.Haar energieke persoonlijkheid werkt aanstekelijk en motiveert om elke oefening met volle inzet uit te voeren. Ze weet precies hoe ze de groep moet aanmoedigen en inspireren, en haar aanwijzingen zijn altijd duidelijk en motiverend. Ze creëert een sfeer van positiviteit en ondersteuning, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, maar ze daagt ook telkens uit om je eigen grenzen te verleggen, terwijl ze tegelijkertijd begrip toont voor ieders individuele capaciteiten en grenzen. Het voelt telkens weer zeer voldaan als ik mijn lesje heb afgerond bij Joyce!