Joyce van der Vorst
Even voorstellen

Van jongs af aan vind ik het belangrijk om er goed uit te zien want hierbij voel ik mij goed en als ik me goed voel straal ik dit uit naar mijn omgeving. Vrolijkheid, enthousiasme en zelfverzekerdheid brengen geluk in mijn leven. 

Het begon met het creëren van vaste sportmomenten wat zorgde voor de eerste mooie resultaten. Ik bleef op gewicht en voelde mij energiek en fit. Van thuis sporten ben ik gegroeid naar sportinstructrice. Nog wat later heb ik mijn kennis over gezonde voeding (leefstijl & vitaliteit) uitgebreid en dit heeft nog eens extra successen opgeleverd waardoor ik mij in topvorm voel. Ik dacht bij mezelf "wat jammer dat ik dit niet eerder heb geweten!" Nu heb ik een gezonde leefstijl gecreëerd die volledig in balans is en waarbij voldoende ruimte is om te kunnen blijven genieten van het leven. 

Mijn passie is om ook jou kennis te laten maken met deze leefstijl. Door de juiste kennis en kleine aanpassingen in jouw huidige situatie ga jij deze balans ook weer vinden. 

Ik inspireer jou graag met mijn gezonde leefstijl op mijn social media, bezoek FaceBook & Instagram.

Post-HBO intergraal Leefstijl & Vitaliteitcoach (MARK Opleidingen)

Gecertificeerd instructrice Les Mills

Certificaat: Invloed van hormonen op vitaliteit (MARK Opleidingen)

 • Monique
  In Joyce hoopte ik de motivator te vinden die ik zocht na 2 zwangerschappen...een veranderd lijf, een mindere conditie, weinig tijd voor mezelf om te sporten en een voedingspatroon voor verbetering vatbaar. Met leuke afwisselende trainingen gespitst op wat je wél kunt en haar fijne persoonlijkheid is bij mij de kettingreactie terug naar een gezonder lijf gestart. In maar drie maanden heel wat spieren en kracht meer, kilo's minder én zonder rugklachten mijn eerste 5 km gerend. Super blij en dankbaar dat we deze kickstart samen hebben gedaan!
 • Silvia
  Heerlijk om dinsdagochtend te gaan sporten en dat daarna de dag nog moet beginnen! Joyce geeft ontzettend fijn de groepsles met swingende muziek en genoeg variatie en geeft je nog persoonlijke tips waar nodig.
 • Anna
  Na wat kilo’s te zijn aangekomen vond ik dat er iets moest veranderen nu, en wat ben ik hier mee geholpen, niet alleen de stok achter de deur maar ik ging automatisch ook erg opletten wat ik at en heb de koekjes en ongezonde vervangen door gezonde dingen en geleidelijk aan gaf de weegschaal elke keer iets minder aan zodat mijn kleding weer lekker zat en mijn geluksgevoel weer wat terug kwam. Ik ga zeker door maar ga nu de groepslessen doen want die stok achter de deur heb ik toch echt nodig heb ik gemerkt, super bedankt Joyce, je was echt mijn redding.
 • Karin
  Joyce geeft ontzettend enthousiast les waardoor je je lekker voelt en gemotiveerd word om net iets meer te doen als wat je denkt te kunnen. Heerlijk om les te krijgen van Joyce! 
 • Wendy
  Ik was helemaal niet van het sporten. Ook ivm overgewicht had ik zelfs al last van lopen. Na mijn maagverkleining moest ik wel iets gaan doen. Lopen deed ik alweer veel maar mijn lichaam had meer nodig om betere vormen te krijgen. Joyce begon met de total body workout in Overloon, daar had ik wel interesse in. Ik ben zo blij dat ik ben gegaan! Dat was mijn keerpunt. Nu kijk ik uit naar iedere les.
 • Cindy
  Jaren geleden sportte ik veel in Arnhem, Bodypump, Attack, Grid... door de verhuizing van Arnhem naar Overloon kwam het sporten in een slop... weinig goede sportscholen in de buurt vond ik (of ik moest naar Mill)... jaren een beetje "aangerommeld". Jaartje yoga gedaan. Dat was fijn. Ik mistte echter de uitdaging, het gevoel dat je iets hebt gedaan, het gevoel van ontzettende spierpijn hebben...  Toen kwam de Total Body Workout! Ontzettend leuk, heerlijk om weer op die manier bezig te zijn. Weer het gevoel te hebben van yes... En oh... die spieren heb ik ook nog. Als het werk het toe laat, geniet ik van dat uurtje in de ochtend. Ik kan overigens niet wachten tot er gestart wordt met de bodypump! Op naar nog meer fitheid!