Joyce van der Vorst
Even voorstellen

Ik ben leefstijl & vitaliteitscoach, personal trainer, inspirator, mama van drie prachtige kinderen en levensgenieter. Als ik naar mezelf terugkijk, was ik altijd een allesdoener! Ik deed zoveel, zo goed mogelijk en wilde daarbij ook nog dingen voor mezelf doen. Ik kon alleen niet tegen mezelf zeggen: 'Zo nu is het even genoeg, we pakken een rustmomentje.' Nee, ik raasde maar door!

Ik had alles wat mijn hartje begeerde en daar waar ik mij intens gelukkig mee zou moeten voelen, voelde ik dat niet zo. Ik kon niet echt genieten, bezoek dat spontaan kwam was teveel. Ik had het druk en mijn emoties schoten vaak de verkeerde kant op.

En toch ging ik maar door, negeerde alle signalen met een burn-out als gevolg. Ik voelde mij down, leeg en helemaal op. Ik herinner me het moment dat ik op de badkamervloer zat en niet meer kon opstaan. Ik wilde niet meer. Ik kon niet meer… Het enige wat ik nog kon doen, was mij eraan overgeven. Mijn huwelijk ging stuk en ons droomhuis moest verkocht worden. Dat was verschrikkelijk. 

Ik dacht dat dit het dieptepunt was, maar ik moest nog meer opgeven om nog meer rust te krijgen. Ik gaf het verenigingsleven op en uiteindelijk ook mijn werk. Er bleven een paar dingen over: Lesgeven op de sportschool, tijd met de kinderen en tijd voor mezelf om te sporten. Hierdoor kon ik tot rust komen en weer energie opbouwen.

Die doorzetter ben ik gebleven en ik bleef werken aan mijn zelfontwikkeling. Door boeken te lezen, podcasts te luisteren en cursussen te volgen. Uiteindelijk kwam ik bij de jaarcursus Leef je mooiste leven, en vond ik mijn nieuwe opleiding: Leefstijl en Vitaliteit coach bij MARK. Ik voelde het direct. Ja, dit is wie ik ben!

Ik voel nu weer op welke momenten ik kan presteren en op welke momenten ik tijd voor mezelf nodig heb. Tijd om weer op te kunnen laden, maar vooral ook om te genieten van het leven. Ik houd ’s avonds zelfs nog energie over! 

Ik ben in balans. Ik voel het weer, Ik mag er zijn en het leven is mooi. En dat wil ik jou ook weer laten voelen door aan de beste versie van jezelf te werken door middel van personal training en/of coaching.

Ook al lijken de diepe dalen nog zo diep. We gaan ze accepteren en van bijkomende emoties leren, zonder ze weg te stoppen of te vluchten. Een mooi uitgangspunt voor meer zelfinzicht. Want wanneer je jouw gevoel volgt en vertrouwen hebt in jezelf, word je vanzelf in de goede richting gestuurd om jouw mooiste leven te leven.

Liefs Joyce

 • Monique
  In Joyce hoopte ik de motivator te vinden die ik zocht na 2 zwangerschappen...een veranderd lijf, een mindere conditie, weinig tijd voor mezelf om te sporten en een voedingspatroon voor verbetering vatbaar. Met leuke afwisselende trainingen gespitst op wat je wél kunt en haar fijne persoonlijkheid is bij mij de kettingreactie terug naar een gezonder lijf gestart. In maar drie maanden heel wat spieren en kracht meer, kilo's minder én zonder rugklachten mijn eerste 5 km gerend. Super blij en dankbaar dat we deze kickstart samen hebben gedaan!
 • Silvia
  Heerlijk om dinsdagochtend te gaan sporten en dat daarna de dag nog moet beginnen! Joyce geeft ontzettend fijn de groepsles met swingende muziek en genoeg variatie en geeft je nog persoonlijke tips waar nodig.
 • Anna
  Na wat kilo’s te zijn aangekomen vond ik dat er iets moest veranderen nu, en wat ben ik hier mee geholpen, niet alleen de stok achter de deur maar ik ging automatisch ook erg opletten wat ik at en heb de koekjes en ongezonde vervangen door gezonde dingen en geleidelijk aan gaf de weegschaal elke keer iets minder aan zodat mijn kleding weer lekker zat en mijn geluksgevoel weer wat terug kwam. Ik ga zeker door maar ga nu de groepslessen doen want die stok achter de deur heb ik toch echt nodig heb ik gemerkt, super bedankt Joyce, je was echt mijn redding.
 • Karin
  Joyce geeft ontzettend enthousiast les waardoor je je lekker voelt en gemotiveerd word om net iets meer te doen als wat je denkt te kunnen. Heerlijk om les te krijgen van Joyce! 
 • Wendy
  Ik was helemaal niet van het sporten. Ook ivm overgewicht had ik zelfs al last van lopen. Na mijn maagverkleining moest ik wel iets gaan doen. Lopen deed ik alweer veel maar mijn lichaam had meer nodig om betere vormen te krijgen. Joyce begon met de total body workout in Overloon, daar had ik wel interesse in. Ik ben zo blij dat ik ben gegaan! Dat was mijn keerpunt. Nu kijk ik uit naar iedere les.
 • Cindy
  Jaren geleden sportte ik veel in Arnhem, Bodypump, Attack, Grid... door de verhuizing van Arnhem naar Overloon kwam het sporten in een slop... weinig goede sportscholen in de buurt vond ik (of ik moest naar Mill)... jaren een beetje "aangerommeld". Jaartje yoga gedaan. Dat was fijn. Ik mistte echter de uitdaging, het gevoel dat je iets hebt gedaan, het gevoel van ontzettende spierpijn hebben...  Toen kwam de Total Body Workout! Ontzettend leuk, heerlijk om weer op die manier bezig te zijn. Weer het gevoel te hebben van yes... En oh... die spieren heb ik ook nog. Als het werk het toe laat, geniet ik van dat uurtje in de ochtend. Ik kan overigens niet wachten tot er gestart wordt met de bodypump! Op naar nog meer fitheid!