Su-per-soonlijk
Vitaliteitscoaching

Op deze pagina vind je het aanbod voor:

  • Vitaliteitscoaching 
  • ontspanningstechnieken
  • Een gezond bedrijf

Het stroomt op dit moment niet lekker, je zit niet goed in je kracht, ervaart stress en voelt spanningen in je lijf. Er is geen tijd voor ontspanning en gezonde keuzes in voeding en beweging. Net die elementen die jou rust, energie en kracht geven. Wanneer deze basis wel in balans is ervaar je kalmte, tevredenheid en verbondenheid met jezelf waardoor je wel de gezonde keuzes kunt maken en er weer mooie nieuwe inzichten ontstaan die je laten groeien als mooi en krachtig persoon. Je voelt op dat moment weer de flow van het leven en bent verrast door de mooie dingen die op je pad komen.


Tijdens het coachtraject praten we over de situatie waar je nu middenin zit en over jouw wensen en behoeften. Dat doen we tijdens het intakegesprek. We kijken naar de leefstijl om te zien of verandering op een of meerdere elementen kunnen bijdragen aan nog meer vitaliteit. Deze basis is belangrijk om balans te ervaren in het dagelijks leven.

Daarna zullen de coachgesprekken plaatsvinden. Hier gaan we verder op jouw doel(en) in. Hoe gaat het? Waar loop je tegenaan? Welke situaties spelen er en door welke gedachten en emoties laat je je tegenhouden om de juiste beslissingen te nemen? Je krijgt steeds meer inzicht in jouw persoonlijke missie en gaat vandaar uit de beste keuzes maken.

Een coachgesprek kan in de vorm van wandelcoaching. In de natuur ervaren mijn coachees de ruimte en rust om vrij te kunnen denken, voelen en praten. Een coachgesprek kan ook op locatie als hier behoefte naar is. 

We creëren rust in je hoofd en lijf om alles weer beter te laten stromen zodat je open staat voor nieuwe inzichten die je helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Je hoeft niet langer op deze manier door te gaan, boek nu direct een coachtraject om weer dichter bij jezelf te komen, het is het waard! Of Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan kijken we samen wat voor coachtraject het beste bij jou past.

Leren ontspannen om meer rust in je lijf te creeren.

Je hebt een prima leven, bezig met mooie projecten en je kunt werk en prive goed combineren. Alleen op sommige momenten zou je graag beter om willen gaan met stressvolle situaties om rust en focus te kunnen blijven houden. Wat zou het mooi zijn als je zelf hier de technieken voor in huis hebt. Tijdens een coachingsessie ervaren we een techniek, leg ik je uit wat het doel van deze oefening is en waarmee jij kunt gaan oefenen in het dagelijks leven. Na drie sessies heb jij drie fantstische basistechnieken eigen gemaakt om rust in je hoofd en lijf te creëren wat ten goede komt aan jouw gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. 
 

Zakelijk

Vitaliteitscoaching

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan vitaliteit op de werkvloer want bedrijven zien de winst van gezond personeel. 

Een bedrijf is één geheel en wordt gerund vanaf de werkvloer tot aan de top. Binnen alle functies van het bedrijf mag een werknemer gezien worden. Hoe zit de werknemer in zijn vel? Voelt hij/zij zich energiek en gemotiveerd? Zit hij/zij op zijn plek? Ervaart hij/zij stress? Wat leeft er op dit moment bij hem/haar? Zit hij/zij lekker in zijn vel?

Als bedrijf kun je een groot deel bijdragen aan de vitaliteit van de werknemers door ze te stimuleren naar een gezonde leefstijl en regematig te vragen hoe het met ze gaat.

Een gezonde leefstijl van een werknemer zal bijdragen aan een laag ziekteverzuim. 

Door voldoende beweging, slaap, gezonde voeding en regelmatig ontspannen creëert men een goede basis om goed te kunnen functioneren. Je voelt je energieker, vrolijker, sterker, zelfverzekerder en fitter.

Wanneer een werknemer lekker in zijn vel zit gaat hij graag naar zijn werk, is hij gemotiveerd, flexibel en dus productiever. Er heerst een prettige sfeer op de werkvloer en het bedrijf wordt positief aan de buitenwereld gepresenteerd. Er wordt niet alleen gewerkt met het hoofd maar ook met het hart. 

Ik kan als coach en trainer een mooi steentje bijdragen om uw bedrijf nog gezonder te maken.

  • sporten en bewegen via het bedrijf of op locatie
  • vitaliteitscoaching
  • begeleiding bij persoonlijke omstandigheden
  • persoonlijke ontwikkeling 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Swipe naar rechts voor alle pakketten Vitaliteitcoaching!

Meer info?