Su-per-soonlijk
Leefstijlverandering

Mijn passie is om jou de juiste handvaten te leren die je van je van de energiedipjes af helpen, je beter in je vel laten zitten en waar je op een natuurlijke manier je gezonde gewicht bereikt doordat lichamelijke processen beter verlopen nu je je leefstijl anders hebt inricht. Voor mij is deze leefstijl een eye-opener geweest! Waarom heb ik dit niet eerder geweten!? Het is de juiste activiteiten combineren met de slimme trucjes in voeding. 

 

Op maat voor jou
Personal training

Personal training tussen het werken door, dat kan! Stel je eens voor .. Terwijl jij passievol je werkdag leeft kom ik naar kantoor voor een personal training, ik trek je letterlijk even uit je hoofd in je lijf.. na deze break voel je je weer fris en gefocust, zin om nog een heerlijke maaltijd te maken om daarna weer het werk op te pakken… jouw momentje 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. 
Ik als personal trainer en voedingdeskundige maak het jou makkelijk om iedere week even de aandacht op je innerlijke mens te brengen door voldoende te bewegen, gezond te eten en voldoende te ontspannen.

Of ik zie je in mijn sportschool buiten! In de mooie natuurlijke omgeving van Overloon heb ik een fantastische trainingslocatie gecreëerd waarbij we gebruik maken van bos en heide. Terwijl je traint op conditie en kracht brengen de natuurlijke elementen jou helemaal in het moment. Het is een uur van inspanning en ontspanning tegelijk. Je gaat naar huis met een voldaan gevoel en rust in je hoofd. 
Naast de personal trainingen help ik jou met het behalen van je doel. Ik geef advies op alle elementen rondom leefstijl en vitaliteit. Klik hieronder voor de pakketten, mogelijkheden en extra's!

Lees hier meer!

 

Sporten met elkaar
Groepslessen 

Bodybalance, Bodypump, de Total Body Workout en de outdoor training zijn de perfecte lessen om in vorm te komen die ik in Overloon verzorg. Je bent van harte welkom om een proefles te komen volgen om daarna eventueel door te gaan met een abonnement naar keuze om vervolgens onbeperkt aan alle groepslessen deel te nemen!