" Ik wil mezelf weer goed voelen ! "

Heb je weinig energie? Voel je je niet fit? Komen de kilo's eraan en gaan ze er maar moeizaam of niet van af? Voel je je onzeker? Ben je snel van slag en ervaar je allerlei lichamelijke klachten? Goed dat je actie onderneemt.

Je merkt dat jouw huidige leefstijl niet bevorderlijk is hoe jij je op dit moment voelt. Deze manier van leven zorgt voor een onbalans in je lichaam waardoor allerlei (hormonale) processen niet in harmonie verlopen. Door beweging, gezonde voeding, ontspanning en een goede nachtrust weer op te pakken geef je jouw lichaam weer de juiste prikkels om je fit, energiek, krachtig, gezond en mooi te voelen. 

Zelf weet je misschien niet waar je moet beginnen maar ik kan jou hierbij helpen.

Door middel van een Leefstijl & Voedingsanalyse krijgen we een goede indicatie van jouw huidige leefstijl en kunnen we de allereerste stappen zetten om lichamelijke processen beter te laten lopen zodat jij beter in je vel gaat zitten. Je gaat je energieker, fitter, zelfverzekerder, jonger en mooier voelen.

We kijken naar de voeding, beweging, slaap en ontspanning maar ook naar factoren die stress veroorzaken en naar mindset die dit proces beinvloeden. 

Uiteindelijk is het doel van leefstijlverandering om jouw gezondheid te verbeteren om op langer termijn allerlei ziektes zoals Diabetes 2, hart en vaatziekten, kanker, depressies en allerlei andere ongemakken te voorkomen.

En goed om te weten is dat een gezonde leefstijl je uiteindelijk fit, energiek, krachtig en zelfverzekerder maakt waardoor je goed in je vel zit omdat alle hormonale processen meer in balans zijn en daar heb je weer baad bij op vitaal niveau. Je kunt beter relativeren, je hebt kracht om uitdagingen aan te gaan en je voelt je sterk in het maken van keuzes, je voelt steeds meer wat jij nodig hebt om een gelukkig mens te zijn. Daarom Leefstijlcoaching

Ik kijk uit naar een kennismaking om een leefstijl & voedingsanalyse te plannen en de eerste stap in de goede richtng te zetten.

Swipe naar rechts voor alle pakketten leefstijlcoaching!

Meer info?