Op maat voor jou 
personal training

De knop moet om! Daarom heb je besloten om vanaf nu meer tijd en aandacht aan sport en beweging te besteden. Of het nu gaat om gewichtsverlies, sterkere spieren, of meer conditie? En met de extra leefstijlcoaching ga jij jouw persoonlijke doelen nog sneller bereiken!

En waar vind je professionele begeleiding in zowel Personal Training als in Leefstijlcoaching!? 
Je hoeft niet bij verschillende bedrijven aan te sluiten om aan jouw gezondheid te werken, ik geef de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt.

Profiteer nu van de mooie na-zomer prijzen!

Lees hier meer!

Su-per-soonlijk
Leefstijl & Vitaliteit coaching

Of het nu gaat om je eigen gezondheid of de gezondheid van je bedrijf, allebei draaien ze het beste vanuit een goede basis. Er is balans tussen werken en ontspanning, de juiste voedingsbronnen zijn aanwezig om de energie en motivatie te voelen, je houd jezelf of je bedrijf in beweging en durft keuzes te maken vanuit je gevoel. 

Als deze basis er niet meer is ontstaan er blokkades in de vorm van stress, lichamelijke klachten, emoties, energielek, depressie, burn-out etc. waardoor we niet meer de juiste keuzes kunnen maken en voelen dat we geleefd worden.

Ik kan jou helpen opnieuw die basis te creëren om de rust en tevredenheid terug te laten keren zodat jij weer de juiste beslissingen kunt maken die jouw leven kleur gaan geven.

Profiteer nu van de mooie na-zomer prijzen!

lees hier meer!