Gezond en Vitaal!

Ben je op dit moment de balans even kwijt? Hierbij kun je denken aan;

  • overgewicht / ondergewicht 
  • weinig energie
  • lichte depressie 
  • laag zelfbeeld

Wat zou het fijn zijn als je nu zou weten wat je op dit moment nodig hebt en hier de juiste begeleiding in krijgen.

Waarschijnlijk is er een onbalans in je huidige leefstijl door te weinig beweging, onvoldoende kennis over gezonde voeding en/of stressvolle factoren?

Samen met mijn kennis als leefstijl- en vitaliteitscoach en met jou hulpvraag kunnen we deze disbalans opsporen en oplossen. Misschien is hierbij een eenmalig leefstijl en voedingsanalyse voldoende of heeft het meer begeleiding nodig in de vorm van een coachtraject. 

Neem onderstaand aanbod in diensten rustig door:

- een leefstijl & voedingsanalyse; waarin je na het gesprek naar huis gaat met waardevolle tips en een plan van aanpak hoe je jouw leefstijl gezonder gaat maken.

- Leefstijl & Vitaliteitscoaching; een leefstijl & voedingsanalyse en daaropvolgend drie coachgesprekken waarin ik jou begeleid naar balans in je leven. 

- Hormonen in Balans; Lichamelijke klachten zijn vaak een oorzaak van een disbalans in je lichaam doordat een of meerdere lichaamsfuncties in je lichaam niet goed verlopen. Tijdens dit gesprek gaan we de disbalans opsporen. Door mijn kennis voor hormonale processen kan ik een disbalans in de huidige leefstijl ontdekken en oplossingen aandragen die kunnen gaan helpen deze klachten te laten verdwijnen. 
 

Swipe naar rechts voor alle pakketten leefstijlcoaching!

Meer info?