Fit na de zwangerschap
weer terug in vorm

Na de zwangerschap wil je het liefst zo snel mogelijk weer terug in vorm zoals je was voor de zwangerschap. Dan hebben we het over je figuur, je energie en wellicht de extra kilootjes. 
Maar ook dat je die persoon blijft wie je was voordat je moeder werd.

Als moeder zijnde moet je veel multitasken. De opvoeding en verzorging van je kinderen, je werk, je relatie, familie en vrienden en nog het allerbelangrijkste: jijzelf! Je hebt veel te geven en dat kost veel energie. Belangrijk is dan ook dat jij die energie hebt. Want als jij fit en energiek bent, kun je alles aan! Remember; a happy mama is a happy family!

 

Programma's

 

Ik droomde al op jonge leeftijd van het moederschap. Om een kindje te mogen dragen, te baren en op te voeden. Ondertussen ben ik trotse moeder van twee zoons en een dochter. Ik heb genoten van de zwangerschappen waarbij ik tot op het laatst van het derde trimester actief was. En zodra het weer mocht pakte ik dit actieve leven weer op na de bevalling. Want ik wilde wel graag mezelf blijven. Een mooie vrouw die actief in het leven staat. Gelukkig had ik die discipline om dat weer op te pakken. Maar weet dat dit niet voor iedereen is weggelegd om weer de kracht te vinden om je eigen energie niveau op te krikken en daarmee thuis de structuur, rust en balans te creëren die je zo graag wil. 

Daarom vind ik het zo belangrijk om jonge moeders aan de start van dit nieuwe leven te begeleiden met een goed herstel. Met een passend personal traingingsplan met uitbreiding naar weer het echte sportleven, met oog op gezonde voeding die het energie level in je leven weer opkrikt tot een hoog niveau. Waarmee jij als moeder je gezin fantastisch draaiende houd. Want hoe doe je dat allemaal, werken, opvoeden, zorgen en ook nog zelf genieten in het leven.

Laat mij je hierbij helpen!

 

 

 

Meer info?